Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، آیت الله سید نصیر حسینی امروز در خطبه‌های نماز جمعه ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ شهر یاسوج با اشاره به توصیه‌های حضرت امیر در خطبه ۱۱۳ نهج البلاغه اظهار کرد: شما را به پرهیز از دنیا دعوت می‌کند جایی که باید از آن کوچ کرد زیرا دنیا دار فانی است.

وی گفت: دنیا را خداوند برای ماندن قرار نداده دنیایی که برای اولیا هم در نظر گرفته نشده دنیای باقی و در نظر گرفته شده آخرت است که باید زاد و توشه برداشت قرار نیست که همیشه در این دنیا بمانیم این دنیا فرصتی برای توشه برداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه یاسوج و نماینده ولی فقیه در خطبه دوم نماز جمعه امروز با بیان مناسبت های مختلف به آثار و بدی‌های دروغ پردازی اشاره کرد و گفت: در فضای تبلیغات انتخاباتی مواظب دروغ ها باشیم دیگران را با دروغ سازی تخریب نکنیم و نسبت دروغ به دیگران نبندیم اگر کسی حرفی نزده به دروغ نسبت ناروا به او ندهیم زیرا با دروغگویی هیچ گاه روسفید نمی‌شویم.

حسینی خاطرنشان کرد: بعضی ها برای جمع آوری رای مظاهر دینی مثل عفاف و حجاب را مورد هدف قرار می دهند به حجاب و عفاف رحم نمی‌کند و نباید این گونه در مقابل خداوند ایستاد نباید به احکام اسلامی و شعائر دینی اهانت کرد خیلی ها به دنبال جنگیدن با خدا بودند اما سرنگون شدند.

وی گفت: در سالگرد رحلت جانگداز امام خمینی هستیم شخصیت عظیمی که دین و اخلاق و معنویت را جهانی کرد آرمان‌های همه انبیا را عالمگیر کرد و جهان اسلام و ملت ایران را سر افرازانه هدایت کرد برای شناختن امام باید انقلاب را شناخت.

حسینی بیان کرد: باید دید کجا بودیم و اکنون کجا هستیم در استقلال و عزت تحقیر می‌شدیم کشوری که شاهان هیچ اختیاری نداشتند و توسط آمریکا و انگلیس عزل و نصب می‌شدند و زندگی ذلیلانه بر مردم و جامعه حاکم بود.

وی گفت: امام عزت و شرافت را به این کشور ارزانی داشت و خدمات و پیشرفت‌های کنونی قابل مقایسه با گذشته نیست دیروز این کشور مستعمره آمریکا و انگلیس بود ولی امروز کشور ایران و نظام جمهوری اسلامی و این ملت به عنوان یک قدرت محسوب می‌شوند که معادلات جهانی را تغییر داده‌اند.

وی گفت: در سالروز آغاز زعامت و رهبری حضرت آیت الله خامنه‌ای هستیم شخصیتی که ذخیره الهی است و انقلاب را از سال ۶۸ تا کنون به خوبی هدایت کرده و با رهبری داهیانه ایشان جبهه اسلام مقاوم تر از همیشه است.

امام جمعه یاسوج یادآور شد: باید از این انقلاب حفاظت کنیم خون های زیادی دادیم و یکی از راه‌های نگاهداشت انقلاب و این سرمایه بزرگ شرکت در انتخابات است زیرا هر رای به منزله قدرت بخشیدن به نظام و ملت و سرزمین است.

حسینی یادآور شد: برخی خائنانه در داخل و بیرون به دنبال منع مردم از حضور در پای صندوق های رای هستند برخی هم غافلانه تصمیم به حضور در انتخابات ندارند.

حسینی گفت: در سایه غفلت است که سر ابی عبدالله علیه السلام بر سر نیزه می‌رود در سایه غفلت است که ائمه اطهار و انسان‌های بزرگ از مدیریت و رهبری جامعه کنار زده می‌شوند و در سایه غفلت است که حکام خونخوار مانند منصور دوانیقی بر جامعه حاکم می شوند و کسانی مثل امام‌ جعفرصادق کنار می روند.

امام جمعه یاسوج خاطرنشان کرد: اگر نام عدم حضور در انتخابات را خیانت نگذاریم یک غفلت بزرگ است که در سایه همین بی‌خیالی انسانهای مکار و حیله‌گر مقاصد خود را اجرا می‌کنند.

انتهای پیام/82009

منبع: فارس

کلیدواژه: نماز جمعه امام خمینی یاسوج اسلام نصیر حسینی خبرگزاری فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۸۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شلوغ‌بازی رسانه‌ای برای دروغ‌پراکنی

جوین‌وست مولف «چرندنویسی در رسانه‌ها» می‌گوید که در شلوغ بازی‌ها هدف این است که «به جای انتقال یک داستان منسجم، مخاطب با تعداد زیادی داستان، کاملا گیج شود.»

اصطلاح «شلوغ بازی رسانه‌ای» معانی مختلفی دارد؛ جلب کردن توجه رسانه‌ها به یک موضوع خاص، به ویژه زمانی که هدف، جلب نظر عمومی یا ایجاد حاشیه باشد، یا ارائه تصویری نادرست از واقعیت در اخبار و گزارش‌ها برای گمراه کردن مخاطب از جمله دلایل شلوغ بازی رسانه‌ای است. در ادامه برخی از رایج‌ترین دلایل آورده شده است:

جلب توجه: در دنیای شلوغ رسانه‌ها، سازمان‌های خبری همیشه در حال رقابت برای جلب توجه مخاطبان خود هستند. یک راه برای انجام این کار، گزارش اخبار به گونه‌ای است که جنجالی یا هیجان انگیز باشد، حتی اگر کاملاً دقیق نباشد.

افزایش رتبه‌بندی: رسانه‌ها در حال رقابت برای افزایش رتبه‌بندی خود هستند. اخبار جنجالی می‌تواند تعداد بینندگان یا مخاطبان را افزایش دهد، که می‌تواند منجر به افزایش درآمد از طریق تبلیغات شود.

پیشبرد یک دستور کار خاص: برخی از رسانه‌ها از راهبرد شلوغ بازی برای پیشبرد یک دستور کار خاص یا هدفی مشخص شده، مانند حمایت از یک فرد یا جریان خاص یا برای تخریب و سیاه نمایی استفاده می‌کنند.

برای مصون ماندن در مقابل شلوغ بازی‌های رسانه‌ای و کاهش احتمال فریب خوردن، باید اخبار را از منابع خبری معتبر دریافت کنیم، همچنین با بررسی اخبار از منابع مختلف و بسنده نکردن به یک منبع خبری، تصویری کامل از داستان به دست آوریم.

همیشه در خاطر داشته باشیم که نباید اخبار را کورکورانه قبول کرد بلکه محتوای خبری را با دید انتقادی بررسی کرده و جانبداری رسانه‌ای یا عدم دقت تولیدکننده محتوا را نیز در نظر بگیریم. اگر مطلبی یا تصویری در یک خبر مشکوک به نظر می‌رسد، قبل از اشتراک‌گذاری با دیگران، آن را بررسی کنیم.

به عنوان مثال هیاهوی بی‌بی‌سی فارسی در ماجرای نیکا شاکرمی برای القای یک سند دروغ، با توجه به تناقضات گزارش این رسانه، در نهایت رسوایی بی‌بی‌سی را در پی داشت و باعث تمسخر و کاهش اعتبار این رسانه شد.

در سال ۲۰۱۷ نیز دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت ایالات متحده ادعا کرد که رسانه‌ها «دشمن مردم» هستند. این ادعا نمونه‌ای از نحوه استفاده از شلوغ بازی رسانه‌ای برای تضعیف اعتماد به رسانه‌ها و دشوارتر کردن مردم برای دسترسی به اطلاعات دقیق است.

همچنین در سال ۲۰۱۶ یک داستان جعلی در مورد پیتزاگیت، یک حلقه قاچاق جنسی کودکان که توسط مقامات عالی رتبه دموکرات اداره می‌شود، در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد. این داستان هیچ پایه و اساسی در واقعیت نداشت، اما به طور گسترده توسط برخی رسانه‌ها به اشتراک گذاشته شد. این داستان نمونه‌ای از نحوه استفاده از شلوغ بازی رسانه‌ای برای انتشار اطلاعات نادرست و گمراه کردن مردم است.

در سال ۲۰۲۰ نیز شیوع COVID-۱۹ منجر به افزایش اطلاعات نادرست و شلوغ بازی رسانه‌ای در مورد ویروس و نحوه انتشار آن شد. برخی از مردم ادعا می‌کردند که این ویروس یک فریب است، در حالی که برخی دیگر بر این باور بودند که توسط دولت چین ایجاد شده است.

این اطلاعات نادرست منجر به سردرگمی و ترس گسترده شد، به نحوی که برخی مردم از اقدامات احتیاطی لازم برای محافظت از خود و دیگران در برابر ویروس خودداری کردند.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • برق برخی مناطق یاسوج روز جمعه به مدت دو ساعت قطع می شود
  • تاکنون تخلفات انتخاباتی خاصی در خراسان جنوبی نداشته‌ایم
  • قطعی برق برخی از مناطق یاسوج
  • نصر اصفهانی: نوابغ و فرهنگ نخبگانی نخستین گام ایده‌پردازی هستند
  • فناوری ساخت یک رویا/نوابغ و فرهنگ نخبگانی یک جامعه اولین گام ایده پردازی هستند
  • حاشیه‌ها «لایه‌های دروغ» را به «تاوان» رساند؟
  • شاهدان دروغگوی دادگاه‌ها "نقره‌داغ" می‌شوند
  • شاهدان دروغگوی دادگاه‌ها نقره‌داغ می‌شوند
  • شلوغ‌بازی رسانه‌ای برای دروغ‌پراکنی
  • نشست ایده پردازی ترویج گفتمان مقاومت در جامعه برگزار می‌شود