Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج؛ هر چند استان از کهگیلویه و بویراحمد به عنوان یکی از منابع و سرچشمه های آب کشور با ۱۱ درصد از روان آب ها یاد می شود اما به دلیل نبود ساختگاه‌هایی مثل سدها که بتوانند آب را ذخیره کرده و در اختیار مردم استان قرار دهند کام مردم کهگیلویه و بویراحمد در سال‌های اخیر تشنه مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مثال شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد که رود پرآب بشار از وسط آن می‌گذرد دچار تنش آبی شده است قرار بود قبل از راه اندازی سد تنگ سرخ که اکنون با حاشیه‌های فراوانی هم روبرو شده برای آبرسانی به شهر یاسوج از تصفیه‌خانه اضطراری استفاده شود.

تبلیغات گسترده‌ای در دوره دولت روحانی در استان راه انداخته شد و با حضور وزیر وقت نیرو تصفیه خانه اضطراری کلنگ زده شد و البته اعتبارات میلیاردی هم به آن اختصاص یافت و قرار بر این شد که در یک بازه زمانی کوتاه این تصفیه خانه وارد مدار آبرسانی به شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد شود شهری که بحران را پشت سر گذاشته و دچار تنش شدید آبی شده بود.

معاون وقت عمرانی استاندار بارها از راه اندازی تصفیه خانه خبر داد و از فروردین به خرداد از خرداد به مرداد و از مرداد به مهر و از این فصل به آن فصل و از این سال به آن سال به تعویق انداخته شد.

در دوره‌ای عزیز فیلی معاون وقت استاندار کهگیلویه و بویراحمد از تست این تصفیه‌خانه خبر داد که تنها مشکل مربوط به آن نبود قطعه‌ای به نام الکترومکانیکال است و می‌گفتند که به دلیل تحریم نتوانسته‌ چنین دستگاهی برای تصفیه خانه خریداری شود.

مسئولان وقت آب و فاضلاب شهری استان و معاون استاندار در آن دوران از پیشرفت ۹۵ تا ۹۸ درصدی تصفیه‌خانه سخن می‌گفتند و تنها قسمت باقیمانده را مربوط به الکترومکانیکال ذکر می کردند اما با گذشت زمان معلوم شد که اینگونه نبوده و الکترومکانیکال بهانه بوده است.

در آخرین نشست مسئولان آبفا استان کهگیلویه و بویراحمد همین چند روز پیش و در دوره مسئولیت اسفندیار برخه چنین گزارش داده شد که پیشرفت فیزیکی تصفیه خانه آب شهری یاسوج حدود ۸۵ درصد است که با آمار قبلی زمین تا آسمان تفاوت دارد.

طبق آخرین گزارشی که مسئولان آبفای استان دادند معلوم شد که عدم راه اندازی تصفیه خانه تنها مربوط به یک قطعه نبوده و چنین می توان تحلیل کرد که آقایان ناکارآمدی خود را به تحریم‌ها گره زده بودند.

مدیرعامل فعلی آب و فاضلاب استان صادقانه عنوان کرد که پیشرفت فیزیکی تصفیه خانه اضطراری آب یاسوج آنگونه که معاون سابق عمرانی و مسئولان آبفا اعلام کرده بودند به آن میزان نبوده است.

به گزارش فارس آمارهای غلط و گاها مطابق با اهداف سیاسی تبلیغاتی انتخاباتی موجب عقبگرد و پسرفت استان کهگیلویه و بویراحمد در همه ادوار بوده است و چه می دانیم که در آن دوره در پس آمار‌های ساختگی تصفیه خانه اضطراری آب یاسوج شوی تبلیغاتی انتخابات نبوده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز یاسوج تصفیه خانه عزیز فیلی برخه استان کهگیلویه و بویراحمد تصفیه خانه اضطراری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۰۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد

فریبا زرافشان با اشاره به اینکه نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد با یادآوری پراکندگی و سختگذر بودن روستا‌های استان تاکید کرد: رشد سوادآموزی در کهگیلویه وبویراحمد با همت جهادی آموزش دهنده‌ها صورت گرفته است.   وی بیان کرد:در سال تحصیلی جاری ۷۲۱ آموزش دهنده در حوزه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند.   رییس اداره سوادآموزی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمدتصریح کرد: امسال ۱۰ هزار و ۹۶ نفر در ۸۱۸ کلاس درس زیرپوشش طرح‌های نهضت سوادآموزی هستند.   وی رویداد روستای باسواد به عنوان یک ابتکار را از دیگر فعالیت‌ها برای کاهش نرخ بی سوادی ذکر کرد و افزود: با تشکیل شورای سوادیار روستا این طرح نقش مهمی در کیفیت بخشی به سوادآموزی است.   زرافشان اجرای طرح "شناسایی کوچه به کوچه، محله به محله و روستا به روستا را از دیگر طرح‌های مهم برای افزایش نرخ باسوادی در برخی نقاط ذکر کرد و افزود: دولت در کنارسوادآموزی برنامه‌های دیگری برای افزایش سواد اجتماعی جامعه هدف در دست اجرا دارد.   وی ابراز کرد:طرح خواندن با خانواده، حلقه‌های کتابخوانی و آموزش عملی نماز از جمله برنامه‌های تکمیلی دولت برای سوادآموزان است.   زرافشان خاطرنشان کرد: همچنین مسابقات علمی و کار با رایانه برای برای شرکت کنندگان در دوره تحکیم اجرا می‌شود.   وی شناسایی، جذب، آموزش و نظارت و ارزشیابی سنین ۱۰ تا ۴۹ را جامعه هدف نهضت سواد آموزی دانست و خاطر نشان کرد:براساس سرشماری سال ۱۳۹۵ نرخ باسوادی جمعیت استان در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ ساله، به ۹۲/۸ درصد رسید و مطابق با برآورد سال ۱۴۰۰ به بالای ۹۵ درصد رسید. باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • قطعی برق برخی از مناطق یاسوج
  • ۸ صبح فردا زمان تبلیغات نامزدهای انتخاباتی پایان می‌یابد
  • اعلام وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی
  • صعود نوجوانان پرسپولیس جنوب یاسوج به لیگ برتر
  • وضعیت نامناسب دفن زباله در استان به دستگاه قضایی اعلام شد
  • وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی اعلام شد
  • ناگفته های کهگیلویه و بویراحمد در گفتن نگین
  • تجلیل از معلمان نمونه کشوری و استانی در یاسوج+تصاویر
  • گام‌های نهایی برای سر آمدن انتظار چندساله؛ فقط یک ماه تا افتتاح پل چهارم بشار
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد